Securitatea informatiei

Serviciile noastre includ consultanta de securitatea informatiei pentru a ajuta la “Definirea” strategiilor de securitate si gestionarea riscurilor, oferirea de Solutii de Securitatea Informatiei pentru a “Proteja” informatiile sensibile prin utilizarea unor tehnologii de securitate de top si servicii de asigurare ce “Masoara” eficienta controalelor de securitate in cadrul aplicatiilor, sistemelor si a proceselor organizationale. Katia are expertiza si gama de servicii flexibile, personalizate, care va ajuta sa va indepliniti in siguranta obiectivele de business.

Echipa de Solutii de Securitate IT ofera servicii de aprovizionare, implementare si suport pentru o varietate de produse. Ca parte a acestei activitati lucram cu o serie de furnizori de securitate pentru a dezvolta solutii de securitate care indeplinesc profilurile de risc individuale ale clientilor nostri. Expertii nostri in securitate combina experienta vasta in domeniu si cele mai bune practici pentru a dezvolta arhitecturi de retea ce pot imbunatati operatiunile de afaceri.

Evaluarea securitatea informatiei

Evaluarile sunt uneltele cheie pentru problemele de securitate neacoperite, inca neidentificate. De multe ori, rezultatul evaluarii impune masuri organizationale ce cresc competente interne in privinta securitatii. Pe langa identificarea problemelor, raportul de evaluare poate propune solutii si in acelati timp justifica si eventualele investitii necesare rezolvarii acestor probleme.

Toate organizatiile intuiesc valoarea rezultata din evaluarile de securitate. Factorii majori ce conduc la aparijia necesitatii de a realiza evaluari de securitate sunt:

  • modificari in tehnologiile ce ofera suportul aferent functional afacerii;
  • sustinerea modificarilor in lant;
  • fuziunile si achizitiile;
  • cresterea numarului de locatii remote;
  • provocarile permanente privind respectarea si aplicarea reglementarilor si SLA-urilor;
  • evolutia constanta a amenintarilor de securitate.

Serviciile prestate de Katia acopera exhaustiv aspectele si problematica securitatii IT dintr-o companie. Intrucat aspectele tratate si specificul serviciilor difera in functie de necesitatile clientului si de mediul specific (infrastructura, platforme si aplicatii) am optat pentru o prezentare structurata urmarind modelul clasic OSI si tehnicile uzuale de analiza.

Serviciile prezentate mai jos constituie un pachet unitar coerent insa pot fi tratate si ca servicii separate in functie de cerintele specifice ale clientului.