Servicii WEB – hosting, Web Design, SEO

Dezvoltare site-uri si magazine virtuale. Promovare si optimizare

Cea mai mare parte a afacerilor desfasurate in acest moment la nivel mondial au atat o componenta ”fizica” – un magazin de prezentare si vanzare – cat si o componenta ”virtuala” – o prezentare prin intermediul Internetului concretizată fie printr-un site, fie, la un nivel mai ridicat de complexitate, printr-un magazin virtual sau chiar printr-un portal de afaceri. Sunt, insă, si afaceri care se desfăsoară exclusiv pe cale virtuală.

Pentru ambele categorii de afaceri mentionate mai sus, maniera de prezentare in spatiul virtual este foarte importantă. Descrierea detaliată a activitatilor companiei, a performantelor acesteia, a expertizei si specializarilor detinute, a partenerilor de afaceri, specificarea exacta si completa a datelor de contact, insotite de fotografii, ilustratii si alte elemente grafice semnificative vor contribui cu siguranta la atragerea de noi clienti.
O importanta deosebită o are, de asemenea, alegerea domeniului web si a formulei de gazduire a prezentei online.
Nu este suficientă prezenta in spatiul virtual cu o pagină Internet, un
search engine optimization - SEO
magazin virtual sau un portal de afaceri. Un număr cât mai ridicat de vizitatori, dezirabil pentru orice forma de prezenta online, poate fi atins doar prin folosirea unor mijloace adecvate de optimizare si de promovare a acestei prezente.
Optimizarea se realizeaza la nivelul functionalitatii site-ului sau portalului, prin cuvintele cheie folosite, meta-tag-urile si link-urile din site, alaturi de toate celelalte modalitati si tehnologii de optimizare folosite in general.

Promovarea site-urilor se poate face, in general, prin una din metodele următoare:

• optimizarea pentru motoarele de cautare;
• inscrierea manuala in directoare web si motoare de cautare.

Uneori, promovarea sau optimizarea poate fi precedata de refacerea site-ului sau a portalului cu rearanjarea pachetelor de text si a imaginilor, depanarea codului HTML iar, in cazul magazinelor virtuale, reprogramarea aplicatiilor.

In momentul demararii procesului de promovare, acesta este monitorizat prin intermediul diferitelor rapoarte generate, care sunt in masura sa reflecte numarul de vizitatori, sursa de provenienta a acestora, de cate ori si la ce interval de timp revin acestia, transformandu-se in vizitatori fideli, timpul petrecut de acestia pe site, toate acestea constituind informatii foarte utile in fundamentarea ulterioara a strategiilor de marketing.

Hosting si colocare servere

Oferim hosting pentru site-uri / magazine virtuale si colocare servere colocin datacenter-ul nostru. Uptime-ul pentru hosting este teoretic 100% pentru ca avem backup pentru orice situatie obisnuita care poate sa aduca serverele offline: probleme hardware, conexiune internet, pene de curent etc. Sistemul nostru de backup este dezvoltat astfel incat riscul ca tu sa pierzi date esentiale este aproape inexistent. Backup-urile de date se efectueaza zilnic, in diferite locatii, iar la nevoie, in situatii exceptionale, pot fi disponibile in cateva minute. Pastram calitatea serviciilor de gazduire web, respectiv viteza de upload / download si cea de executie a scripturilor si interogarilor MySQL prin neaglomerarea serverelor. Cand atingem un anumit nivel de incarcare a unui server, trecem la un altul nou, chiar daca spatiu pe disk ar mai exista.