Despre noi

Katia GROUP este un grup de firme cu capital privat integral romanesc, fondat in anul 2006, avand ca principal domeniu de activitate consultanta in Tehnologia Informatiei si dezvoltarea, implementarea si integrarea de aplicatii software. 

KatiaGroupGrupul de firme este format din Katia Expert Consulting S.R.L, specializata in dezvoltare software, hosting si colocare servere, in vanzarea de echipamente si prestarea de servicii in domeniul tehnologiei informatiei si securitatii informatiei si CSC Katia Solutions S.R.L, specializata în vanzarea de echipamente de securitate (camere de supraveghere, sisteme antiefractie, sisteme de control acces), instalare si consultanta pentru instalarea de sisteme antiefractie si incendiu, iluminare stradala si ambientala si GPS. 

Ideea de la care am pornit în constituirea grupului a fost complementaritatea serviciilor si efectul sinergic obtinut din conlucrarea echipelor specializate în cele doua domenii conexe. Experientele dobandite au putut fi, in acest mod, mai bine puse în valoare în cadrul unor proiecte complexe, de o mai mare anvergura. Acest lucru a fost in concordanta cu planurile de marketing formulate, la inceput, independent, pentru cele doua companii. Pozitia pe piata a inceput astfel sa se consolideze, iar serviciile oferite au capatat un specific aparte, adresandu-se, în acelasi timp, unui segment de piată mult mai bine conturat.  

Prima etapa din activitatea grupului, caracterizata prin acumularea unei experiente in domeniile de specializare amintite, asigurarea unui portofoliu atractiv si fidelizarea clientilor cu care echipa a stabilit parteneriate în dezvoltarea proiectelor, a fost un succes pe baza caruia am pornit campania de construire a unei noi formule de lucru si a unei noi politici de dezvoltare.  

Acestea au, deja, un impact mult mai mare pe piata, iar noua politica de dezvoltare este structurata mult mai bine, pornind, pe de o parte, de la oportunitatile oferite în acest moment în domeniu si, pe de alta parte, de la capacitatile interne ale grupului de a imagina, dezvolta si implementa proiecte interesante, care nu doar să raspunda cerintelor concrete ale clientilor, dar să vina in intampinarea nevoilor de dezvoltare a acestora pe termen mediu si lung.  

Politica generala de dezvoltare a grupului nostru se bazeaza atat pe o atenta analiza a pietei internationale a momentului, cu tendintele dominante ale acesteia, cat si pe insusirea ultimelor tehnologii si directii de dezvoltare din domeniul Tehnologiei Informatiei si securitatii, domenii cu cea mai marcanta dinamica a dezvoltării. Consideram ca acestea sunt fundamentele unei retete de succes în domeniul în care grupul Katia doreste să activeze.  

Echipa noastra are o experienta de peste 12 ani in domeniul IT, perioada in care a implementat si a administrat proiecte diverse pentru clienti cu activitate in domeniul alimentar, de constructii, farmaceutic, de productie, distribute si retail.